Gyulai kedvezmény - gyulaiaknak

Városunkban a turisztikai ágazat az utóbbi években jelentősen fejlődött, több szálloda is megújult, bővült a szálláskapacitás, tartalmasabbak lettek a szolgáltatások. A fejlesztés egyikeként megújult a belvárosi Corvin Hotel*** is, amely ettől az évtől 7 új szobával bővült, ezzel együtt beépült a szálloda Béke sugárúti frontja, amely elegánsan gazdagítja a városképet. A szálloda Corvin-Jókai utcai szárnyában átalakult a vendégfogadó tér, a recepció, megújult az étterem és a konyha is. Utóbbiban a teljes felújítás során a konyhatechnológia is lecserélésre került. A szobákban teljes berendezés-cserét hajtottak végre, amely során új, minőségi burkolatokkal, falfestéssel és elegáns bútorzattal látták el a szobákat, illetve a fürdőszobák burkolata és berendezése is a mai kor minőségi elvárásaihoz lett igazítva. A földszinti wellness részlegben mostantól nagyobb épített pezsgőmedence szolgálja a vendégeket. Mindemellett kívül-belül új festést kapott az épület, továbbra is működik a borshop, a konferencia terem, a Béke sugárúti épület földszintjén pedig új vendéglátó tér alakult ki, Sörpatika néven. A szálloda kínálata így standard, superior, családi és tematikus szobákból áll, emellett családi apartmanokkal is rendelkezik. A Corvin Hotel mindig is fontosnak tartotta a házaspárok, gyermekesek igényeinek figyelembe vételét. A most kialakított ilyen célú szobák két légterűek, és a gyerekek kedves olvasmányainak, filmjeinek hangulatát idézik, illetve a felújítás során külön játékszoba kialakítására is sor került. Természetesen ma már egyetlen szálloda sem lehet meg akadálymentesített szoba és helységek nélkül, a felújítás során a Corvin Hotel ezt figyelembe vette. A szálloda vezetése szeretné, ha a gyulai lakosok és cégek is osztoznának a megújulás örömében, ezért számukra külön kedvezményeket kíván bevezetni.

GYULAI kedvezmény – GYULAIAKNAK,
LAKOSOKNAK és CÉGEKNEK mindig a legjobbat!

Ha vendége jön, vagy csak tágabb családját szeretné elhelyezni egy-egy látogatás alkalmával, de a vendéglátásra nem alkalmas a lakása, a Corvin Hotel 5 fős apartmanjában 16.900 Ft helyett
9.900 Ft/éj/apartman áron kínálunk szálláslehetőséget!

Szállodai superior szobában elhelyezés svédasztalos reggelivel és svédasztalos vacsorával 8.900 Ft/fő/éj kétágyas szobában, 13.900 Ft/fő/éj egyágyas szobában.

Négycsillagos minőség háromcsillagos áron! Egész évben keressen minket bizalommal!

Szeretettel várjuk, hogy vendégként üdvözölhessük!

Magyarország Megújul

 

Családbarát ajánlat kisgyermekeseknek

34.900 Ft/2éj/2 felnőtt+2 tíz éven aluli gyermek


 
/* */