„Csobbanj egy autóért!”A Gyulai Várfürdő Kft. ajándéksorsolásos nyereményjátékot szervez 2015. október 15. – 2016. augusztus 31. között.

A nyereményjátékban való részvételre jogosult minden 18. életévét betöltött természetes személy, aki a nyereményjáték időtartama alatt, egy blokkon minimum kettő AquaPalota belépőt vásárol a Gyulai Várfürdőbe, valamint a nyereményszelvényen olvashatóan megad minden kért (személyes) adatot (teljes név, e-mail cím, dátum, telefonszám és irányítószám). Két AquaPalota belépőnként egy nyereményszelvény tölthető ki.
Nyereményjátékban való részvétel lépései

    AquaPalotába való belépésre jogosító szállodai jegyek esetében a szállodánkba való érkezéskor kérjen szállodai igazoló szelvényt a recepciónkon.
    Szállodai jeggyel rendelkező vendégek esetében a belépéskor a szállodai igazoló szelvényt és a szállodai jegyet adja le a fürdő pénztáránál.
    A pénztárnál a szállodai jegy és a szállodai igazoló szelvény leadását követően nyereményszelvényt kap a Gyulai Várfürdő pénztárosától. Két AquaPalota belépőnként egy nyereményszelvény tölthető ki.
    Hiánytalanul és olvashatóan töltse ki a pénztárnál kapott nyereményszelvényt.
    A nyereményszelvényt dobja be a Gyulai Várfürdő területén elhelyezett nyereményládába legkésőbb 2016. augusztus 31. 20:00 óráig.
    Kérjük, őrizze meg a szállodák által kibocsátott igazoló szelvényt és az ellenőrző szelvényt a fődíj sorsolásáig.
 
Kitöltési útmutató    A szelvényt a személyes adatokkal hiánytalanul és pontosan töltse ki (1)
    A szállodai igazoló szelvény sorszámának felvezetése a szelvényre (2)
    Válassza le az ellenőrző szelvényt a nyereményszelvényről (3)
    A nyereményszelvényt dobja be a Gyulai Várfürdő területén elhelyezett nyereményládába (1)
    Kérjük, őrizze meg a szállodánk által kibocsátott igazoló szelvényt és az ellenőrző szelvényt a fődíj sorsolásáig. (2) (3)

Nyeremények:

Havonta wellness hétvégét, valamint a nyereményjáték végén a fődíjat egy egyedi megjelenésű Opel Mokka családi autót sorsol ki a Gyulai Várfürdő Kft.

 

AquaPalota élményfürdő belépőt tartalmazó csomagunk:

Szabályzatok:

/* */